Kurser / uddannelser

Om ZOMA

Om mig, åbningstider og firmaaftaler

Jeg hedder Sarah, og jeg har klinik i mit hjem i Slagelse. Jeg tilbyder fysiurgisk massage og zoneterapi, men det vigtigste for mig er at se det hele menneske. Spændinger sætter sig både fysisk og psykisk.

Jeg prøver at være så fleksibel som muligt i forhold til åbningstider, så jeg tilbyder både tider indenfor almindelig arbejdstid, sene eftermiddage, aften og weekendtider. Du kan altid tjekke onlinebooq ud, og hvis der ikke er noget der passer, er man altid velkommen til at skrive til mig, så vi sammen kan finde en hurtig behandlingstid.

Firma massage er også en mulighed, og er den ideelle løsning for virksomheder, der ønsker at investere i medarbejderes trivsel.

Mine behandlinger med zoneterapi og massage kan være med til at mindske sygefraværet og øge velvære hos medarbejderen, da zoneterapi og massage er med til at reducere spændinger og ubalancer.

Jeg tilbyder 10 behandlinger, hver på 30 minutter. Der er også mulighed for at booke 30 eller 60 minutters behandlinger i min klinik til priser på henholdsvis 250 kr og 450 kr. Betalingen kan foretages direkte til mig via MobilePay eller kontant efter afsluttet behandling.

Vidste du at ...

Massage har en gavnlig effekt på stress? Koncentrationen af stresshormonet cortisol sænkes, fordi massagen giver en dyb beroligende effekt på modtageren. Skal jeg hjælpe dig med at mindske stress?

ZOMA ved Sarah Herstal tilbyder zoneterapi og massage i Slagelse

Udtalelser fra jer ...

Det siger andre om deres behandling hos ZOMA
Trine fortæller ...

Fik en god gang graviditetsmassage og 2 x zoneterapi. Sarah er yderst kompetent og dygtig, og så foregår behandlingen i rare, hyggeligt og roligt omgivelser. Mine bedste anbefalinger herfra.

Lonni fortæller ...

Har i dag fået zoneterapi i en time og det var helt fantastisk. Dejlig hyggelig atmosfære og Sarah er meget behagelig, venlig og meget nem at tale med. Stor anbefaling herfra, prøv det.

Book tid til behandling
Bestil en tid til massage, zoneterapi eller måske endda en kombi-behandling.