Gruppebehandlinger

ZOMA -Zoneterapi og Massage ved Sarah Herstal

Gruppebehandlinger i Slagelse

Behandlinger for grupper i Slagelse.
Obs. gruppebehandlingerne foregår altid hjemme hos kunden.

Gruppebehandlinger - velvære sammen

Ønsker du at dele en skøn oplevelse med veninder, familie eller kollegaer? Mine gruppebehandlinger er skabt til jer, hvor den samlede behandlingstid er på mindst 3 timer. Dette er den perfekte måde at forkæle jer selv og skabe et øjeblik af ro og afslapning sammen.

I hyggelige omgivelser kan I nyde en god behandling med zoneterapi og massage. Det er den perfekte kombination, som både er afslappende og skaber velvære.

Uanset om det er en særlig lejlighed, en hyggelig dag med nære eller en måde at styrke forholdet på arbejdet, så tilbyder jeg gruppebehandling hos jer. Jeg har alt udstyr med til behandlingen, I skal blot sørge for, der er plads til briksen. Kontakt mig og hør mere om gruppebehandlinger i Slagelse.

Skal jeg besøge din mødregruppe?

Ud over min primære baby- og børnebehandling i min lille klinik, tilbyder jeg også udekørende behandlinger, hvor jeg besøger mødregrupper. Jeg tror på, at støtte og omsorg er vigtige i de tidlige stadier af forældreskab, og mine behandlinger er skræddersyet til at hjælpe både mødre og babyer.

Der afsættes ca. 30 min massage til mødrene, som foregår på skift, hvor I hjælper hinanden med at passe børn. Bagefter giver jeg børnene ca. 15 min zoneterapi med udgangspunkt i bl.a. nervesystemet og fordøjelsessystemet. Jeg medbringer alt, hvad der skal bruges til massagen. I skal blot sørge for at der er plads til briksen. Minimum 3 mødre + børn.  Kontakt mig for at høre nærmere.

Book tid til behandling
Bestil en tid til massage, zoneterapi eller måske endda en kombi-behandling.