Baby- og børnebehandler

ZOMA -Zoneterapi og Massage ved Sarah Herstal

Baby- og børnebehandler i Slagelse

Behandlinger til mødregrupper, babyer og børn i Slagelse

Baby- og børnebehandling i min klinik

Er du på udkig efter en baby- og børnebehandler i Slagelse? Så er du kommet til rette sted. Min primære fokusområde er at tilbyde kærlig og professionel behandling til babyer og børn i min lille klinik, som jeg har derhjemme. Jeg har dedikeret mig til at skabe et trygt og behageligt miljø, hvor både de små og deres forældre føler sig godt tilpas. 

Jeg arbejder med omhu for at hjælpe børnene med at håndtere eventuelle ubehag eller spændinger og fremme deres generelle sundhed og velvære. Dette gør jeg ved at lave en blid form for behandling med dele fra henholdsvis zoneterapi og blid massage.  Kontakt mig gerne for at høre mere.

Skal jeg besøge jeres mødregruppe?

Ud over min primære baby- og børnebehandling i min lille klinik, tilbyder jeg også udekørende behandlinger, hvor jeg besøger mødregrupper. Jeg tror på, at støtte og omsorg er vigtige i de tidlige stadier af forældreskab, og mine behandlinger er skræddersyet til at hjælpe både mødre og babyer.

Der afsættes ca. 30 min massage til mødrene, som foregår på skift, hvor I hjælper hinanden med at passe børn. Bagefter giver jeg børnene ca. 15 min zoneterapi med udgangspunkt i bl.a. nervesystemet og fordøjelsessystemet. Jeg medbringer alt, hvad der skal bruges til massagen. I skal blot sørge for at der er plads til briksen. Minimum 3 mødre + børn. 

Book tid til behandling
Bestil en tid til massage, zoneterapi eller måske endda en kombi-behandling.